Mindeord

Tidligere folkeskolelærer, Anni Kjær på Munkevængets Skole i Kolding, sov stille ind torsdag den 6. december 2018 efter flere års sygdom.

Anni gik på pension som 60-årig i 2007. Anni har det meste af sit lærerliv været ansat i Kolding Kommune og haft størstedelen af sit lange lærerliv på Munkevængets Skole. Hun startede sin lærergerning på Brændkjærskolen i Kolding. Efter et par år tog hun til Bornholm, hvor hun mødte sin Hans. Her fik de sønnen, Anders.

Tidligere kollega - som i mellemtiden var blevet skoleleder på Munkevængets Skole - Hans Martin Jepsen, fik ”hentet” Anni og familie retur til Kolding.

Anni var ansat på Munkevængets Skole fra 1976 - 2007. Hun underviste i såvel dansk som matematik, og hun var i mange år klasselærer i overbygningen. Musikundervisningen fyldte dog også meget på Annis skema og i hendes liv i det hele taget. I de senere år var hun fast lærer på læsekursus, og fra 1999 og indtil hun gik på pension, var hun også skolens TR.

Anni var tillidsvækkende, jordnær, optimistisk, realistisk og havde et lyst sind samt let til latter. Hun var en yderst vellidt kollega og TR.

Anni var et aktivt og udadvendt menneske, hvilket hendes tid efter lærerjobbet også vidner om. Hun var frivillig i Nicolai Biograf og deltog i en kortklub med naboerne. Hun videreførte desuden sit sociale liv med tidligere og nuværende kollegaer i en læsegruppe.

 

Anni og Hans rejste meget på både krydstogter og ture til Malta, hvor datteren, Line bor med sin familie. Rejsen er også gået til Budapest med tidligere kollegaer samt til Wien, da Anni var meget glad for klassisk musik. Derudover har børnebørnene været en stor del af hendes liv.

 

Anni blev 72 år. Vores tanker i denne svære tid går til hendes mand, Hans, deres 3 børn, Anders, Line og Martin samt deres børnebørn.

Anni vil blive savnet og husket.

 

Æret være hendes minde.

 

 

 

På Munkevængets Skoles vegne

Lone Heldt

 

Emner

Målgruppe