Formandens sommerhilsen

20141218 Logo Kreds111 02
Åbningstider på Kredskontoret i forbindelse med ferien: Kredskontoret åbner igen mandag den 5. august. Har du brug for at komme i kontakt med os i ferieperioden, kan det ske pr. mail. 111@dlf.org og du kan regne med svar i løbet af nogle få dage. Vedrørende sygdom i ferien, se Kolding Lærerkreds’ hjemmeside.
Kære kollegaer.
Sommerferien står for døren, og endnu et skoleår er snart gået. Et skoleår, hvor der endnu engang har været rigeligt at se til for os alle sammen – både i lærerkredsen og ude på skolerne. Vi har fået et overenskomstresultat, som blev stemt meget sikkert hjem, og som indeholder mange gode resultater. Men der er bestemt også mangler, og derfor også rigeligt med overenskomstkrav til OK26. Kolding Kommunes nye tildelingsmodel og ikke mindst den meget udskældte og tvivlsomme incitamentsmodel blev i år, på trods af massive protester fra Kolding Lærerkreds og stort set samtlige skolebestyrelser, vedtaget af Byrådet. Vi vil følge konsekvenserne af denne beslutning meget tæt og holde politikerne op på, at det ikke må medføre forringelser af elevernes mulighed for at få det rette tilbud. I samme åndedrag kan jeg nævne, at der er en klar forventning om, at landets billigste skolevæsen, som lovet politisk, tilføres væsentlige midler. Både ved omfordeling samt fra regeringens tilførte midler til velfærd.
Men der er også været noget at glæde sig over. I 2024 markerede vi to markante fødselsdage. Kolding Lærerkreds har 165-års jubilæum, og vores ”lillebror” Danmarks Lærerforening har 150-års jubilæum. Det fejrede vi med en jubilæumsfest for alle medlemmerne, og det var en stor fornøjelse at have en aften sammen, hvor vi kunne fokusere på det hyggelige kollegiale samvær.
Nu skal vi blot krydse fingre for vejret, nyde ferien og samværet med familie og venner. På Kolding Lærerkreds’ vegne vil jeg ønske dig og din familie en rigtig god og velfortjent sommerferie.

Mange hilsner
KOLDING LÆRERKREDS
Ravi Willesen
Kredsformand
 

Emner

Målgruppe